Kolpaartstraat 7 - 9688 Schorisse
Tel.: 055 50 00 14
Uw woning isoleren is energiezuinig leven garanderen

Voor al uw isolatiewerken is er Bouwwerken Van Bockstael uit regio Oudenaarde

Niet alleen resulteren isolatiewerken in minder warmteverlies en daarmee ook een lagere energiefactuur, het is ook broodnodig wil u aan de huidige EPB-eisen tegemoet komen. U kan kiezen voor muurisolatie en dakisolatie in tal van varianten. Bouwwerken Van Bockstael uit Oudenaarde staat u graag bij met raad en daad.

Het is zaakvoerder Johan Van Bockstael zelf die de isolatiewerken komt uitvoeren. Jarenlange ervaring en de juiste technische kennis garanderen u een piekfijn afgewerkt resultaat. Bovendien vinden wij eerlijke prijzen en een persoonlijke service ook erg belangrijk. Wij zijn de specialist in isolatiewerk waar u echt op kan bouwen!

Meer dan isolatie

Bouwwerken Van Bockstael is de referentie in regio Oudenaarde, niet alleen wanneer het aankomt op isolatiewerken maar voor allerhande nieuwbouw- en renovatiewerken. Metselwerk, Gyprocwerken, voegwerken, terraswerken, tegelwerken... wij voeren elke opdracht uit met evenveel passie voor onze stiel.

Geen reden om nog te twijfelen. Bel ons vandaag nog op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak. Wij staan steeds tot uw dienst!