Kolpaartstraat 7 - 9688 Schorisse
Tel.: 055 50 00 14
Bouwwerken Van Bockstael is uw voeger bij uitstek in de regio

Voegwerken, snel, accuraat en efficiënt uitgevoerd in en rond Oudenaarde

Wanneer het tijd is om voegwerken uit te voeren, laat u best niets aan het toeval over. Kies daarom voor een ervaren voeger, zoals Bouwwerken Van Bockstael uit regio Oudenaarde. Wij zorgen ervoor dat de voegkleur volledig in lijn is met de kleur van uw bakstenen. Zo kunnen we het gewenste esthetische resultaat waarborgen. Daarnaast hechten wij ook belang aan de duurzaamheid van de voegen. Zo vermijdt u doorsijpelend vocht of groene aanslag.

Alles voor blijvend mooi voegwerk

Bij Bouwwerken Van Bockstael bundelen we de nodige kennis, feeling en professionele apparatuur voor een perfect afgewerkt en langdurig mooi resultaat. En u kan zeker zijn van onze scherpste prijs!

Naast voor voegwerk kan u ook beroep op ons doen voor metselwerk, tegelwerken, isolatiewerken, renovatiewerken en terraswerken.

Zaakvoerder Johan Van Bockstael komt graag persoonlijk langs voor het opstellen van een offerte. Deze is natuurlijk geheel vrijblijvend. Waarom nog verder zoeken wanneer u aan het uitkijken bent naar een expert in voegwerken in regio Oudenaarde? Bel ons vandaag nog op, wij helpen u graag verder.