Kolpaartstraat 7 - 9688 Schorisse
Tel.: 055 50 00 14
Op zoek naar een betrouwbare vloerder of tegelzetter?

Uw specialist in tegelwerken vindt u in regio Oudenaarde bij Bouwwerken Van Bockstael

Denkt u aan wandtegels of vloertegels voor uw binnenhuisafwerking? Een slimme keuze! Er bestaan talloze varianten van tegels en ze passen dus bij elke stijl. Bovendien kunnen ze tegen een stootje en kan u ze eenvoudig reinigen.

Indien u in of rond Oudenaarde op zoek bent naar een betrouwbare professional om uw tegelwerken uit te voeren, dan zit u goed bij Bouwwerken Van Bockstael. Onze jarenlange ervaring en knowhow garandeert u altijd weer een piekfijn afgeleverd resultaat. Tegelzetter en zaakvoerder Johan Van Bockstael is zelfwerkend patroon en staat u graag bij met raad en daad.

U kan zowel faiences als vloertegels door ons laten plaatsen en voegen. Droomt u van een terras in keramische tegels? Ook terraswerken kan u door ons laten uitvoeren.

Tegels voor nieuwbouw en renovatie

Bouwwerken Van Bockstael is zowel bedreven in nieuwbouwwerken als verbouwingswerken. Ook voor metselwerken, isolatiewerken en voegwerken kan u bovendien op ons rekenen.

Aarzel niet wanneer u nog op zoek bent naar een expert in tegelwerken in regio Oudenaarde! Bel ons vandaag nog op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.