Kolpaartstraat 7 - 9688 Schorisse
Tel.: 055 50 00 14
Terraswerken en meer: voor al uw bestratingen slechts één adres

Laat uw terras aanleggen door Bouwwerken Van Bockstael uit regio Oudenaarde

Droomt u van een mooi terras waar het in de zomermaanden gezellig vertoeven is? Een gezellige plaats waar het heerlijk tafelen is met vrienden of 's morgens in het groen kunt ontbijten met het gezin? Wij zorgen ervoor!

Bouwwerken Van Bockstael uit Oudenaarde is de referentie bij u in de buurt wanneer u uw terras wil laten aanleggen. Al jarenlang is zelfwerkend patroon Johan Van Bockstael gespecialiseerd in allerhande bestratingswerken. Uw terras, oprijlaan of paadjes, wij nemen ze allemaal graag onder handen. Welke materialen verkiest u? De keuze in bestratingsmaterialen is ruim: klinkers, blauwe hardsteen, tegels... Wij staan u graag bij met het nodige advies wanneer u het moeilijk vindt om een keuze te maken.

Uw terras laten leggen door een vakman voor een langdurig mooi resultaat

Terraswerken worden steeds met veel oog voor detail door ons uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent! En dat geldt voor al onze werken: schakel ons daarom ook in wanneer u op zoek bent naar een expert voor metselwerken, voegwerken, tegelwerken, isolatiewerken en renovatiewerken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons vandaag en profiteer van een gratis persoonlijke offerte!